Home   Over ons   Meer dan 60 jaar ervaring

Meer dan 60 jaar ervaring

Boer Partners is in 1994 opgericht door Klaas & Nelly Boer. De oorsprong van het bedrijf gaat echter veel verder terug: Na de Tweede Wereldoorlog had opa Klaas Boer een klein administratiekantoortje voor boeren en verhuurde, in de schaarste na WOII, potloden voor het schrijven van brieven. Toen de mensen iets meer geld beschikbaar hadden, werden de potloden verkocht. In 1950 betrok hij met zijn gezin een huurpandje in Willemsoord. In dit pand stond een toonbank, die mocht er niet uit van de verhuurder. Daarom besloten Klaas en zijn vrouw Femmigje met een klein winkeltje te beginnen. Ze hadden zelf vrij veel boeken, en begonnen met een leesbibliotheek. Ze voegden potloden en gummetjes toe aan hun assortiment en ook balpennen die toen net opkwamen. Vertegenwoordiger Horeman van Jade Dortmund kwam met trein en huurfiets naar Willemsoord en bleef dan meestal eten.

Pas in 1952 kon, met de benodigde papieren, een inschrijving bij de Kamer van Koophandel tot stand worden gebracht. In 1960 verhuisde de winkel naar Steenwijkerwold, waar zoon Evert en dochter Gerry in 1961 medevennoot werden en de boekhandel erbij in kwam. In 1965 namen Evert en zijn vrouw Roelie de zaak over. Kantoorboekhandel Boer verhuisde vervolgens in 1983 naar Delfzijl. De boekhandel is in 2002 verkocht.

Begin jaren ’90 heeft Klaas Boer de B2B poot binnen de zaak van zijn ouders opgezet en in 1994 hebben Klaas en Nelly dit bedrijfsmatige gedeelte van de kantoorvakhandel verzelfstandigd en is Boer Partners opgericht. Vanaf een slaapkamer begonnen groeide dit uit naar een bedrijfsruimte van 600 m2 op het industrieterrein in Farmsum bij Delfzijl. Er werd een begin gemaakt met automatisering en telefonie voor bedrijven, met als achtergrond de IT-opleiding van Klaas. Eind 2002 verhuisde Boer Partners naar Siddeburen, naar een pand met een winkelruimte. De geschiedenis herhaalde zich: de winkel voor de particuliere markt kwam erbij. En ook bij deze generatie Boer schuiven de vertegenwoordigers wel eens mee aan tafel, al komen ze niet meer op de fiets. De automatiseringspoot van het bedrijf heeft zich inmiddels behoorlijk ontwikkeld en Boer Partners is erin geslaagd zich in relatief korte tijd ook in dit segment een goede naam op te bouwen.

De Office Supplies Shop is gesloten. Voor bestellingen kunt u telefonisch (088 88 55 055) of per e-mail contact opnemen met Boer Partners.