Home   Over ons   Duurzaamheidsprofiel

Duurzaamheidsprofiel

Inkoop:
Alle papier wat we gebruiken is van milieuvriendelijke kwaliteit.
Bij alle investeringsoverwegingen speelt het milieu een belangrijke rol.
We hebben het aantal toeleveranciers sterk beperkt om het aantal km‘s dat goederen moeten reizen te verminderen.
Onze eigen verbruiksartikelen (kantoorartikelen) zijn zo veel mogelijk van herbruikbare materialen. Met ons aanbod aan de klanten, houden we hier ook zo veel mogelijk rekening.

Verkoop:
Wij adviseren altijd vanuit een duurzaamheidsperspectief. Voor kopieermachines doen we dit al meer dan 20 jaar.
Het gebruik van fysieke catalogi wordt jaarlijks teruggedrongen, tot een economisch verantwoord minimum.
Wij hebben een website die we efficiënt hebben ingericht in samenwerking met een dertigtal collega’s. Samenwerking op dit gebied is ook heel duurzaam verantwoord.
Ook alle duurzaam verantwoorde artikelen zijn snel te vinden door middel van 1 selectieknop, hierdoor kan de klant bewust een keuze maken voor duurzaam. Alle duurzaam producten kennen ook een extra markering op de site.

Personeel:
We nemen bij voorkeur mensen aan die al wat langer in de kaartenbak zitten bij het UWV. Voorwaarde is wel voldoende ervaring en opleiding.
We bieden stageplaatsen aan om de werknemers van de toekomst een plaats te bieden.
We hebben diverse werkplekken beschikbaar voor werkervaringsplaatsen. Specifiek voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

Inrichting:
We gebruiken zeer duurzame kopieermachines met zeer geringe onderhoudskosten en zeer geringe aantal onderhoudsbeurten. Weinig uitval en dus weinig km’s door onderhoudspersoneel.
We gebruiken LED verlichting, waar mogelijk en effectief. Ons investeringsplan is hierop ingericht. Meer dan de helft van de werkplekken is verlicht door 2 stuks 7,5W LED lampen. Andere werkplekken verlichten we nu nog via energiezuinige TL, maar zullen op termijn ook vervangen worden door LED.

Transport:
Wij gebruiken onze auto’s lang en vervangen slechts bij technische noodzaak, screenen bij aanschaf op gebruikseisen, mogelijkheden binnen het spectrum, verbruik, CO2 waardes en andere belangrijke zaken.
Wij leveren onze goederen vaak direct vanuit de leverancier naar de klant. Hierdoor maken wij zelf minder km’s en worden transportondernemingen efficiënter en rendabeler, doordat ze meer stops op hun route hebben en eventueel meer levering op hetzelfde adres. Al met al een forse besparing op gereden km’s in Nederland.

De Office Supplies Shop is gesloten. Voor bestellingen kunt u telefonisch (088 88 55 055) of per e-mail contact opnemen met Boer Partners.