Home   Bedrijfsmatig   Facility Management

Facility Management

Wij ontwikkelen samen met de opdrachtgever de visie, de missie en de doelen voor de facilitaire organisatie. Wij nemen u de organisatie van de facilitaire zaken op professionele, effectieve en efficiënte wijze uit handen in de mate die u zelf bepaalt.

Door het bieden van een optimale werkomgeving voor uw medewerkers kunnen wij een bijdrage leveren aan een beter bedrijfsresultaat voor uw organisatie. Ons doel is ervoor te zorgen dat elk personeelslid in uw bedrijf alle diensten en middelen (faciliteiten) tot zijn beschikking heeft om zijn werk goed te kunnen doen. Zo kunnen wij voor u alles leveren voor kantoor- en automatisering, zorgen voor perfecte catering, beveiliging en schoonmaak regelen, alsmede aankleding van uw gebouw, groenvoorziening binnen en buiten.

Met een goed gestructureerde facilitaire dienstverlening kunt ú zich concentreren op uw hoofdactiviteit: ondernemen. Onze Projectmanager Facility Management zal graag met u een inventarisatie doen aangaande uw wensen en de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Onze secretariaatservice voor grote- en kleine bedrijven en ZZP-ers is een van de onderdelen van facility management.

Meer weten? Neem contact op met onze facility management specialist.

De Office Supplies Shop is gesloten. Voor bestellingen kunt u telefonisch (088 88 55 055) of per e-mail contact opnemen met Boer Partners.